Jocuri biblice

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Jocuri biblice interactive


În Vechiul Testament Dumnezeu a poruncit poporului Israel să își învețe copiii Legea Domnului. De împlinirea acestei sarcini depindea progresul sau regresul următoarei generații. Chiar dacă azi suntem în Noul Legământ, această poruncă a Domnului este valabilă și pentru noi azi. Datoria părinților este să își învețe copiii Legea Domnului. Aici este un articol despre necesitatea păstrării învățăturii în inima noastră. 

Studiile indică faptul că una dintre cele mai eficiente metode de învățare pentru copii este prin joc și joacă. Tocmai de aceea, pe AdGift.ro am creat o categorie specială de produse numită "Jocuri biblice". În mod special jocurile sunt pentru copii, dar se pliază perfect pentru activități în familie, de aceea pot fi utile atât bărbaților cât și femeilor.  

Scopul acestor jocuri biblice interactive este de a ajuta copiii să învețe Legea Domnului. Printre ele sunt și jocuri de memorie. Scopul lor este să ajute copiii să memoreze versete sau personaje biblice. 

Petrece timp de calitate cu copiii tăi învățând Cuvântul Domnului într-un mediu decorat cu produse cu mesaj creștin. Fă tot ce trebuie ca ai tăi copii să aibă înaintea ochilor mesajul Scripturii!


 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

0749314956 salut@adgift.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!