Produse nou listate pe site. Update 05.10.2021

Produse nou listate pe site. Update 05.10.2021
Continuăm seria postărilor prin care îți aducem la cunoștință noutățile postate pe AdGift.ro în săptămâna trecută. Îți voi prezenta pe scurt noutățile iar la finalul articolului vei găsi listate toate produsele noi. Dacă dorești să comanzi, tot ce trebuie să faci este să dai click pe "Cumpără acum" și produsul s-a și adăugat în coșul tău. 


Cărți creștine noi pe AdGift.ro


În această săptămână am extins gama de produse cu încă 9 cărți creștine, ajungând să avem 143 de produse listate pe site-ul nostru (variantele produselor nu sunt luate in calcul). O carte este destinată copiilor, celelalte 8 pot fi citite atât de bărbați și femei cât și de adolescenți/tineri. Ți le voi prezenta punctual pe scurt. 
 

1. 77 de activități biblice pentru copii

Cea mai eficientă modalitate de învățare este prin joc și joacă. Tocmai de aceea ne-am propus să venim în sprijinul părinților punând la dispoziția lor o gamă variată de jocuri biblice. Prin intermediul lor copiii pot asimila o sumedenie de învățături biblice adaptate vârstei lor.  Dar nu numai jocurile sunt utile întru învățarea copiilor. Cei de editura Gramma au tipărit în anul 2020 cartea 77 de activități biblice pentru copii. Aceasta este o resursă eficientă pentru familiarizarea copiilor cu textul Sfintei Scripturi.

Cartea conține 77 de activități diferite pentru copii, precum: puzzle-uri, hărți, labirinturi, coduri secretele și planșe de colorat. Toate activitățile au fost gândite să conducă copilul spre descoperirea învățăturii Scripturii. Așadar, hai să ne distrăm și să descoperim mesajul inspirat al Scripturii.  

Celelalte opt cărți listate în această săptămână au apărut la editura Roua. Este o marte bucurie pentru noi că după lungi așteptări cărțile apărute la Roua fac parte din oferta noastră de carte.

2. Viața împreună. Psalmii - Dietrich Bonhoeffer

Dietrich Bonhoeffer 
a fost un pastor și teolog luteran care și-a desfășurat activitatea în timpul regimului nazist. În acea perioadă vremurile erau grele și tulburi. Creștinii au avut o viață grea iar credința multora a fost pusă din plin la încercare. Alinul și încurajarea creștinilor de atunci au fost cuvintele Sfintei Scripturi. Ei au rămas ferm sădiți în Cuvântul vieții.

Psalmii sunt considerați cartea de rugăciuni a Bibliei. Prin intermediul lor oamenii lui Dumnezeu au strigat către Cel Preaînalt pentru a solicita izbăvirea și alinul în mijlocul necazurilor. Având în vedere mesajul psalmilor cât și contextul în care el trăia, Bonhoeffer a scris cartea Viața împreaună. Psalmii. Aceasta conține meditații prețioase ale renumitului teolog german. 

3. Costul uceniciei - Dietrich Bonhoeffer

O altă carte de referință scrisă de Bonhoeffer este Costul uceniciei. Aceasta este o analiză lucidă a harului ieftin, caracterizat de autor drept „dușmanul de moarte al bisericii noastre“. Deși profund ancorată în realitățile sumbre ale Germaniei interbelice, analiza necruțătoare a autorului și-a depășit cu mult epoca, intrând, astfel, în repertoriul spiritualității creștine fără vârstă. 

Teologul german prezintă antitetic conceptele "harul ieftin" și "harul costisitor". În opinia dânsului harul ieftin este principala maladie a creștinismului contemporan. Harul ieftin este atractiv dar periculos. Este ușor și fără riscuri. El nu sacrifică, el nu pierde nimic de dragul lui Hristos. Opus lui este harul costisitor. Este paradoxal: "un har care costă". Da, costa sacrificiile celui în a căuri inimă sălășuiește Cristos. 

4. 
Oglindă oglinjoară - Graham Beynon

Un titlu interesant cu un mesaj captivant - Oglindă oglinjoară. Chiar dacă aparent titlul te duce cu gândul la ideea imagini de sine, mesajul este mult mai cuprinzător și duhovnicesc. Graham Beynon vorbește despre identitatea ta în Cristos. Sunt două naturi: adamică și hristică. În natura adamică omul este subjugat păcatului, în natura lui Hristos el are o identitate nouă. 

Cunoașterea identității tale în Cristos determină caracterul tău. Așadar, te îndemn să parcurgi această carte și să dai crezare Cuvântului lui Dumnezeu. 

5Vrednic este Mielul - Graeme Goldsworthy

Trebuie să recunoaștem faptul că Apocalipsa este mai dificil de interpretat. Cu toate acestea însă personajul principal al cărții este Cristos - Mielul lui Dumnezeu. 

În cartea Vrednic este Mielul,
 Graeme Goldsworthy prezintă mesajul cărții în lumina lucrării Mântuitorului. Totul se rezumă la El. El este Mielul lui Dumnezeu, Singurul vrednic de cinstea și închinarea noastră. Descoperă vrednicia Mielului înțelegând mesajul cărții Apocalipsa. 

6. Casa zidită pe stâncă - Graeme Goldsworthy


O altă carte de referință scrisă de Goldsworthy este Casa zidită pe stâncă. Autorul abordează subiectul înțelepciunii biblice. La ce se referă Scriptura când vorbește despre înțelepciune? Cum trebuie ea înțeleasă? Ce înseamnă să fii om înțelept din perspectiva Bibliei? 

La toate aceste întrebări găsești răspunsul în cartea semnată de Goldsworthy. Așadar, dacă dorești să capeți o înțelegere corectă a conceptului biblic despre înțelepciune, te sfătuiesc să citești această carte. 

7. În căutarea fericirii - James Houston

Toți ne dorim fericirea în viața. În Eclesiastul 7.14 Scriptura spune: "În ziua fericirii, fii fericit[..]" Este porunca Scripturii să fii fericit. Desigur fericirea este condiționată. Ea nu se găsește pe orice cărare. În cartea În căutarea fericirii, James Houston vorbește despre modul în care poți ajunge să fii fericit în viață. Fericirea nu este condiționată de bani, posesiuni, averi ci de viețuirea lui Cristos în inima noastră. Citește această carte și învață cum să fii fericit în viață. 

Urmează două cărti destinate, în primul rând, iubitorilor de teologie. Acestea sunt:

8. Nașterea Noului Testament - Arthur G. Patzia


Una dintre cele mai iubite și conteste cărți din lume este Biblia. După cum știm canonul Bibliei conține Vechiul și Noul Testament. În cartea Nașterea Noului Testament, teologul Arthur G. Patzia vorbește despre modul de formare a canonului Noului Testament. Care este originea cărtilor NT? Cum au fost culese? Cum s-au constituit într-un canon? La toate aceste întrebări răspunde Arthur G. Patzia în această carte adăugată recent în gama noastră de produse.

9. Cornilescu. Din culisele publicării celei mai citite traduceri românești a Sfintei Scripturi - Emanuel Contac (editor)

Cea mai citită traducere a Bibliei în limba română este traducerea Dumitru Cornilescu. Mulți credincioși au beneficiat din plin de munca titanică despusă de acest bărbat de a traduce Sfintele Scripturi în limba română. Dar oare câți știu prețul plătit de acesta? Câți știu dificultățile, obstacolele, intrigile avute de Cornilescu în acest frumos proiect? 

În cartea Cornilescu. Din culisele publicăii celei mai citite traduceri românești a Sfintei Scripturi, editorul Emanuel Conțac creionează contextul traducerii Dumitru Cornilescu. Ne sunt oferite și informații biografice, dar mai mult decât atât vom descoperi modul în care Dumitru Cornilescu a început și finalizat traducerea Bibliei în limba română. 

 

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

0749314956 salut@adgift.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!