Produse nou listate pe site. Update 26. 09.2021

Produse nou listate pe site. Update 26. 09.2021
Știm că iubești noutățile. Și noi le iubim! Tocmai de aceea ne-am gândit să îți venim în ajutor cu update săptămânal al produselor listate pe site. În fiecare weekend îți vom prezenta toate produsele nou listate pe site în săptămâna curentă. În acest mod cu siguranță îți va fi mai ușor să fii la curent cu toate noutățile noastre. La sfârșitul articolului vei găsi toate produsele noi. Dacă dorești să achiziționezi un produs tot ce trebuie să faci este să dai click pe "Cumpără acum" și produsul s-a și adăugat în coș.

În această săptămână ne-am înnoit gama de produse cu patru cărți și două bibliiajungând la 137 de produse listate pe AdGift.ro (variantele produselor nu sunt luate în calcul). Ți le voi prezenta punctual pe scurt începând cu cele patru cărți devoționale.


Cărți creștine nou listate pe AdGift.ro 


1. Focul prezenței lui Dumnezeu - A.W. Tozer.

Nu este un secret faptul că noi, cei de la AdGift, avem o pasiune pentru cărțile lui A.W. Tozer. Din punctul nostru de vedere toate cărțile lui trebuie citite și recitite încă de la vârsta adolescenței. Prin intermediul lor Dumnezeu te va ajuta să îți pui bazele vieții tale de creștin. 

Cartea Focul prezenței lui Dumnezeu (Titlul original The Fire of God's Presence)
 a fost publicată în limba română în 2021 de editura Kerigma. În expunerea ei dr. Tozer pleacă de la experiența lui Moise avută la rugul aprins. Atunci, în acel moment, prezența lui Dumnezeu se manifesta prin intermediul rugului aprins. De aici vine și titlul cărții.

La rugul aprins Moise a experimentat o manifestare reală a prezenței lui Dumnezeu. Până atunci el avusese o viață interesantă. Evreu născut în robie, crescut și educat în familia regală, ucigaș, fugar, păstor. Cu toate acestea, experiența de la rugul aprins a fost punctul de cotitură din viața lui. Acel eveniment a fost debutul unei vieți în prezența lui Dumnezeu. 

Subtitlul cărții este un îndemn al învățătorului Tozer adresat tuturor cititorilor. Acesta poate fi considerat și ideea principală a cărții: "Apropie-te de un Dumnezeu sfânt!". În opinia autorului experiența lui Moise este o paradigmă a ceea ce ar trebui să experimenteze toți creștinii. Dumnezeul care și-a manifestat slava în prezența lui Moise lucrează în aceeași manieră și azi. Dumnezeu dorește să își manifeste slava în prezența noastră. Suntem noi pregătiți? Aceasta carte are rolul de ne pregăti pentru măreața clipă când Dumnezeu, în marea lui îndurare, decide să își manifeste slava în dreptul nostru. 
 

 2. Blând și smerit - Dane Ortlund 

Evenimentul principal al istoriei este întruparea Mântuitorului nostru drag. Scrierile profetice au prevestit acest mare eveniment și l-au prezentat ca fiind momentul în care lumina a coborât în bezna păcatului. Cristos s-a întrupat pe pământ pentru a oferi viață tututor celor ce cred în El.

Evanghelistul Ioan notează cuvintele Mântuitorului: "Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât a dat pe singurul Lui Fiu pentru ca oricine crede în El, să nu piară ci să aibă viață veșnică." (Ioan 3.16). Sunt extrem de importante verbele "a iubit" și "a dat". Întruparea este dovada supremă a dragostei lui Dumnezeu pentru oameni. Dragostea însă nu s-a oprit la întrupare. Ea a fost virtutea Dumnezeului - Fiu cât a fost printre oameni. 

Cartea Blând și smerit (Titlul original Gentle and Lowly: The Heart of Christ for Sinners and Sufferers) a fost scrisă de pastorul prezbiterian Dane Ortlund. Ea a fost publicată în anul 2021 de editura Gramma. Făcând o analiză amănunțită a textelor biblice privitoare la lucrarea Mântuitorului și studiind cărțile puritane despre mântuirea săvârșită de Cristos, Ortlund scrie această carte descoperind cititorilor inima plină de dragoste a lui Hristos pentru de cei ce păcătuiesc și suferă.

Dacă întruparea este dovada dragostei Dumnezeului - Tatăl, lucrarea săvârșită de Cristos este dovada dragostei Dumnezeului - Fiu. Isus a spus despre Sine că inima Lui este blândă și smerită. Aceste virtuți sunt fundamentul eliberării omului de sub autoritatea păcatului. 


3. Suferința - Paul David Tripp

Una dintre cele mai neplăcute realități este predispoziția omului de a trece prin suferință. Ea este la orice pas și în orice mediu. Nu ocolește pe nimeni. Chiar dacă sunt oameni care au un stil de viață sănătos, mai devremai sau mai târziu, într-un mod sau altul tot vor trece prin suferință. 

Statutul de creștin nu ne scutește de această realitate. Pe de-o parte este mai greu să treci prin suferință creștin fiind. Apare neîncrederea în Dumnezeu. Mulți creștini se întreabă: "De ce a îngăduit Dumnezeu  această suferință? Doar sunt copilul Lui. Îi place Lui să mă chinuie?". 

Cartea Suferința (Titlul original Suffering: Gospel Hope When Life Doesn't Make Sense) a fost scrisă de pastolul Paul David Tripp. Ea a fost publicată în limba română de editura Gramma în anul 2020.

În această carte Tripp prezintă speranța Evangheliei pentru viața măcinată de suferință. Autorul își propune să ofere un răspuns creștinilor care trec prin suferință și au căzut în deznădejde. Atunci când simți că se scufundă corabia vieții, adu-ți aminte că există speranță în Evanghelia lui Cristos. Voi reda un citat din aceată carte:

"Speranța noastră nu se găsește în înțelegerea motivului pentru care Dumnezeu permite suferința în viețile noastre. Ea nu se află în convingerea că într-un fel sau altul vom răzbi. Speranța noastră nu este în: medici, avocați, pastori, familie sau prieteni. Speranța noastră nu se găsește în flexibilitatea sau ingeniozitatea noastră, nu stă în idei sau lucruri. Deși este posibil să ne îndreptăm spre toate acestea în căutarea unui ajutor temporar, până la urmă, speranța noastră se află în prezența credincioasă și plină de bunătate a Domnului."

4. Dumnezeu si pandemia - N.T. Wright

Iată un subiect controversat: pandemia de coronavirus. De la sfârșitul anului 2019 acest cuvânt a marcat profund societatea globală. Idiferent în ce parte a problemei te poziționezi, la unison trebuie acceptat faptul că de de la debutul ei, societatea este total schimbată. A scăpat omenirea de sub controlul lui Dumnezeu? Situația actuală l-a luat prin surprindere pe Dumnezeu? 

Cartea Dumnezeu și pandemia (Titlul original 
God and the Pandemic: A Christian Reflection on the Coronavirus and Its Aftermath) a fost scrisă de profesorul N.T. Wright. Ea a fost publicată în limba română în anul 2021 de editura Cartea Creștină.

În această carte profesorul Wright își propune să scrie o reflecție creștină asupra coronavirusului și a consecințelor sale. El nu tratează problema din punct de vedere medical, ci oferă un răspuns biblic situației actuale. Creștinul nu trebuie să cadă în dezinformare. El trebuie să știe cum să gestioneze corect provocarea pandemiei. 

Cartea Dumnezeu și pandemia oferă răspunsuri profunde la multele noastre întrebări, inclusiv:

– Care ar trebui să fie răspunsul creștinilor?

– Cum ar trebui să gândim despre Dumnezeu?

– Cum trăim în prezent?

– Ce putem învăța despre noi înșine?

– Cum ne redresăm?
 

Biblii nou listate pe AdGift.ro

În această săptămână am listat pe site două biblii noi. Ambele sunt destinate unor categorii aparte. O Biblie este destinată doamnelor, cealaltă adolescenților

1. Biblia pentru femei

Studiul Scripturii nu este destinat doar bărbaților. Este menirea tuturor creștinilor de a studia temeinic Sfintele Scripturi. Pe lângă călăuzirea Duhului lui Dumnezeu este nevoie și de o Biblie potrivită pentru studiu. Biblia de dimensiuni mici nu este potrivită pentru studiu. Ai nevoie de scris mare, resurse ajutătoare auxiliare, spații destinate notițelor.

Toate aceste caracteristici și altele în plus le are Biblia pentru femeiPe lângă textul Scripturii în format mare, aceasta conține peste 300 de articole care aplică realitățile biblice la viața cotidiană, citate motivaționale ale unor femei cucernice din diferite epoci, tabele care rezumă concepte și informații importante din Biblie și peste 100 de portrete biografice ale unor femei din Biblie. Coperta este din piele ecologică de culoare roz închis. 

2. Biblia adolescentului - copertă roz

Adolescența poate fi o perioadă dificilă. În această perioadă începe într-un mod asumat oarecum formarea caracterului creștin. Tocmai de aceea am listat pe site o Biblie concepută special pentru adolescenți. 

Biblia adolescentului - copertă roz completază gama celorlalte Biblii: cu copertă albastră și cu copertă verde. Acestea au apărut la editura Viața și Sănătate. Au format mic: 17x12 cm iar coperta este din imitație de piele. 

Pe lângă textul Scripturii aceasta conține:
  • 45 de ilustrații originale
  • 11 rubrici distincte
  • 538 de note suplimentare
  • articole despre inspirația și mesajul Bibliei
  • ghid de referințe biblice pe teme de larg interes
  • plan de citirea Bibliei în doi ani
  • 7 hărți color
 

 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

0749314956 salut@adgift.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!